مرجع کد و ابزار وب

ابزار ساخت کد پاپ آپ نیو تب

زوج
سفارش غذای شرکتی مامان‌پز با ۵۰درصد تخفیف ویژه ماه اول



 

دنیای اقتصاد : یکی از چالش هایی که بسیاری از شرکت های مستقر در شهر تهران با آن مواجه هستند، تهیه غذای پرسنلی با کیفیت و سالم همراه با قیمت مناسب برای کارمندان است. تنوع ذائقه و سلیقه کارمندان چالش تهیه غذای با کیفیت پرسنلی را دوچندان کرده است.

سرویس غذای شرکتی "مامان‌پز" با دارا بودن منوهای شرکتی بسیار متنوع و قیمت مناسب هم اکنون با شرکت‌های بزرگ و معتبری در تهران همکاری دارد. در این سرویس هم‌اکنون بیش از ۴۰۰ کدبانوی هنرمند و ۱۰۰ رستوران برتر حضور فعال دارند و امکان سفارش انواع غذاها در سراسر تهران را برای شرکت ها فراهم کرده‌اند.


photo_2018-06-26_12-32-46

سرویس غذای شرکتی مامان‌پز با به کارگیری فرایند های کنترل کیفیت غذا به صورت دوره ای، غذاهای شرکتی را در چندین سطح مختلف کنترل می کند تا کیفیت غذای تحویل شده به مشتریان را تضمین نماید. مادرانی که به عنوان همکار در وب سایتمامان‌پز فعالیت دارند، دارای کارت بهداشت از مراکز بهداشت شهر تهران می‌باشند. با ارزیابی مستمر و دریافت بازخور از مشتریان و ارزیابی کیفی و کمی غذاها قبل و پس از تحویل به مشتری باعث شده تا سرویس غذای پرسنلی مامان‌پز دارای بالاترین سطح کیفیت و کمیت در شهر تهران باشد.


photo_2018-06-26_12-34-44

ویژگی های سرویس غذای شرکتی مامان‌پز

  • برنج صد در صد ایرانی برای تمامی غذاهای شرکتی

  • تنوع بالای منوی غذای پرسنلی

  • امکان اعمال تغییر در مواد اولیه یا نحوه پخت غذا متناسب با نیازهای شرکت

  • تحویل رایگان غذا برای سفارشات شرکتی در سراسر تهران مطابق با زمان اعلام شده

  • تحویل غذا در ظروف آلومینیومی و به صورت گرم

همچنین مشتریان شرکتی که برای اولین بار مایل به استفاده از سرویس غذای شرکتی مامان‌پز هستند، می توانند با مراجعه به وب‌سایت مامان‌پز از تخفیفات ویژه‌‌ای نظیر 50% تخفیف ویژه ماه اول یا دریافت 1 ماه عصرانه رایگان برای پرسنل خود بهره ببرند.

photo_2018-06-26_12-37-26

برای ورود به صفحه غذای شرکتی مامان‌پز کافیست بر روی لینک زیر کلیک کنید

سرویس غذای شرکتی مامان‌پز


سرویس غذای شرکتی مامان‌پز

 

برچسب ها: سفارش,غذای,شرکتی,مامان‌پز,با,۵۰درصد,تخفیف,ویژه,ماه,اول,غذای شرکتی ,غذای خوشمزه ,غذای مامانپز,

[ پنجشنبه 28 تير 1397 ] [ 11:03 ] [ کاووسی فر ]

[ ]


غذای شرکتی

کترینگ شرکتی به اشپزخانه های صنعتی گفته می شود که در آن غذا با حجم بالا و تعداد زیاد برای افراد شرکت های طرف معامله، تهیه غذای پرسنل صورت می گیرد. شرکت ها برای تامین غذای مورد نیاز روزانه ی پرسنل خود از طریق تحقیقات بازار و تحقیقات پزشکی و نوع کار و شرکت کارفرما برنامه ی تهیه غذای سازمانی را ایجاد و تصویب کرده و از طرق مختلف با آشپزخانه های اصطلاحا صنعتی که در این حوزه و در دسترسی شرکت کارفرما می باشند، قرار داد می بندند. در اینگونه قرارداد هاابتدا آشپزخانه صنعتی مورد نظر کیفیت غذا ها و لحاظ کردن مسائل بهداشتی را به اثبات رسانده و طبق موارد عرفی و غذاهای قانونی و حلال و معمول در جامعه منوی غذای پرسنلی خود را به شرکت کارفرما ارائه کرده و کارفرما بر اساس اولویت ها، نظرات کارشناسان بهداشت و بررسی استانداردها و سیاستها و سطح کاری خود لیست غذای شرکتی مورد نظر خود را از بین منوی غذای پرسنلی که آشپزخانه ارائه می کند انتخاب می نماید. در این هنگام ممکن است منوی غذای شرکتی که شرکت کارفرما از آشپزخانه ی صنعتی درخواست می کند، به صورت هفتگی تغییر کند که بر اساس این تغییر و درخواست های کارفرما و ظرفیت آشپزخانه منوی غذای هفتگی از طرف آشپزخانه به کارفرما ارائه می شود و کارفرما بر اساس سیاستها و بودجه ی خود منوی شرکتی را مورد بررسی و تحقیق قرار داده و نهایتن تصویب می کند. برای تصویب منوی شرکتی که شرکت کارفرما از آشپزخانه صنعتی درخواست می کند بایستی مسئولین ذیربط در کارفرما و آشپزخانه بر روی مواردی مانند قیمت و قیمت منوی شرکتی که مبنای تسویه حساب بین دو شرکت خواهد بود مذاکره کرده و به یک قیمت مشخص استاندارد برای غذای هفتگی پرسنل منطقی و معقول به نظر یرسد و کیفیت های مورد نیاز را نیز داشته باشد، برسند. این قیمت بین کارفرما و کترینگ شرکتی تصویب شده و مبنای پرداخت ها در قبل غذای تامین شده از سوی کترینگ شرکتی برای شرکت کارفرما قرار می گیرد. در کل تهیه غذای شرکتی کاری بسیار حساس بوده و از لحاظ میزان تاثیر بر مواردی حیاتی در سازمان مانند سلامتی و بهره وری نیروی پرسنلی شرکت بسیار تاثیرگذار و حایز اهمیت می باشد ضمن اینکه در برخی مناطق مانند مناطق ویژه دستورالعمل های بسیار سخت گیرانه ای تصویب گردیده و به مورد اجرا گذارده می شود که در اینگونه موارد هرگونه تخطی کترینگ شرکتی از استاندارد های بهداشتی می تواند تبعات وسیعی را برای آن بهمراه آورد. خاطر نشان می گردد که تهیه غذای پرسنل بسیار مهم بوده و بخشی از حقوق اساسی پرسنل شرکت بعنوان مستخدمین شرکت تامین کننده ی غذا را تشکیل می دهد. لذا برای انتخاب بهترین کترینگ شرکتی مناسب و نتیجتا تهیه غذای پرسنل به صورت مناسب می بایستی با توجه به افزایش حجم آشپزخانه ها در بازار تهیه غذای شرکتی کمال توجه را بکار برد.

 

برچسب ها: غذای,شرکتی,

[ سه شنبه 2 مرداد 1397 ] [ 8:01 ] [ کاووسی فر ]

[ ]


مصاحبه با رکورد دار و استاد کاهش وزن بدون رژیم غذایی ایران

مصاحبه با رکورد دار و استاد کاهش وزن بدون رژیم غذایی ایران

سؤال: شما در یکی از سخنرانی‌هایتان گفتید بدون رژیم غذایی وزن کم کرده اید.می توانید درباره شیوه کاهش وزن تان توضیح دهید ؟

 

پاسخ : بله. شما می دانید چاق ها برای چه رژیم غذایی می گیرند؟ لازم نیست بدنبال پاسخ باشیم زیرا پاسخش مشخص است.آنها می خواهند لاغر شوند زیرا تصور می کنند رژیم غذایی، خوردن اشتباه و بی برنامه را برنامه ریزی می کند.این تصور منطقی و درست به نظر می رسد.اما باید بدانیم نتیجه ای قابل قبول دارد؟ خیر.زیرا آمار همه تحقیقات دنیا نشان می دهد که میزان شکست در رژیم های غذایی 95% است. شاید تعجب کنید و بگویید " اوه " عجیب است نه؟ اگر رژیم غذایی برای کاهش وزن منطقی است پس چرا آمار موفقیت در کل دنیا خیلی کم است؟ دلیلش این است که افراد به هیچوجه نمی توانند رژیم غذایی را که یک محدود کننده و برخلاف میل مغز و ذهن است بیشتر از 3 یا 6 ماه رعایت کنند.

حالا فکر کنید طی 5 سال یک انسان چاق حتی چاقتر هم می شود.زیرا از نظر روانی رژیم غذایی این را به ما می گوید"به خودت اعتماد نکن چون توانایی نداری غذای خوب انتخاب کنی و نمی تونی جلوی خودتو بگیری " رژیم غذایی به ما می گوید " یک غار بی انتها هستی که کل دنیارو می خوری " پس آنچه باعث شده ما رژیم غذایی را بارها بگیریم صرفا چاقی نیست بلکه تنها این تصور است که درمان دائمی و نسخه خوشبختی ما همان نسخه پزشک یا متخصص یا مربی ورزش است.

پاسخ بهتری که می توانم برای لاغری دائمی به چاق های عزیز بدهم این است که بیایید به جای اینکه به دنبال پاسخ باشیم، سوالات خوبی درباره عوامل چاقی از خودمان بپرسیم.به جای اینکه بیرون نگر باشیم به درونمان نگاه کنیم.برای من اهمیتی ندارد کالری یک موز یا کالری پیتزا یا کالری سینه مرغ چقدر است زیرا دیگر خودم را محدود به کالری یا برگه رژیم غذایی نمی کنم.با پرسش بیش از 100 سوال که در کتاب راز کاهش وزن به تک تک آنها پاسخ داده ام توانستم بدون رژیم غذایی وزن کم کنم.

 

سوال : خیلی ها می گویند با کنترل کردن خوردن نتوانسته اند وزن کم کنند.شما می گویید می شود بدون کنترل خوردن وزن کم کرد؟

پاسخ : خیر اما کنترل خوردن بعنوان یک رفتار مستلزم کنترل کردن ذهن است.یعنی اگر بگوییم خوردن مثل مسواک زدن یا مثل لباس پوشیدن یک رفتار است این رفتار را باید دوباره یاد بگیریم.وقتی مسواک می زنید اما مسواک را بد روی دندان و لثه هایتان تکان می دهید آسیب می بینید.وقتی لباس می پوشید اگر حواس تان را جمع نکنید ممکن است لباس با کشیدنش پاره شود.حواس جمعی یکی از ارکان یادگیری رفتارهایی است که ساده به نظر می رسد اما ظرافت دارد.

پس به جای رژیم گرفتن باید ذهن مان را آموزش بدهیم.خیلی ها نامش را لاغری با ذهن گذاشته اند اما بنظرم باید نامش را سیر شدن مغز گرسنه نامید.نام کتاب جدیدم سیر شدن مغز گرسنه 1 در بهار 1398 چاپ شده است و می توانید از سایت سینا شریف زاده آن را سفارش دهید.

 

سوال : قوانینی که برای کاهش وزن به دیگران آموزش می دهید باعث شد چند کیلو وزن کم کنید؟

پاسخ : در 18 ماه 85 کیلو لاغر شدم و طی این 18 ماه هیچ مشکلی نداشتم.افرادی که رژیم های غذایی مختلفی می گیرند دچار مشکلاتی مانند یبوست، ریزش مو، افت فشار خون و بی حالی، مشکلاتی در اعصاب و پرخاشگری، تمایل شدید به خوردن و ..... پیدا می کنند.اما کاهش وزن با سیر کردن مغز گرسنه و به دنبال آن کاهش وزن بدون گرسنگی بهمراه لذت خوردن باعث شد تا 85 کیلوگرم وزن کم کنم.قبلا 205 کیلو چربی بودم و الان 120 کیلوگرم وزن عضلانی و سفت بدنم است.

 

سوال : شما چگونه این اطمینان را می دهید افرادی که روش لاغری کاهش وزن بدون رژیم غذایی را از شما می آموزند واقعا لاغر می شوند؟

پاسخ : تضمین بهترین و مطمئن ترین راه است.تضمین اینکه اگر افراد از آنچه در اختیارشان می گذارم راضی نباشند سه برابر پولشان را پس بگیرند.افرادی که آموزش لاغری یا کتاب لاغری را از ما دریافت می کنند باید با خیال راحت بعد از یادگیری موارد را اجرا کنند و اگر پاسخ سوالی را نمی دانند بپرسند.هیچ روشی دائمی تر از کاهش وزن با سیر کردن مغز گرسنه نیست.این روزها که شبکه های اجتماعی پر است از رژیم های غذایی مختلف از اتکینز و کتوژنیک گرفته تا رژیم دوپامین و کانادایی یا رژیم های گیاهخواری و تخم مرغ که هر کدام ادعا می کنند سریعترین راه کاهش وزن هستند، اینکه به ذهن تان یاد بدهید رژیم های غذایی محدود کننده شما هستند و حس اعتماد به خود را از شما می گیرند متوجه می شوید همه رژیم ها اشتباه هستند.آنچه صحیح است این است که ذهن یاد بگیرد هیچ محدودیتی در کار نیست و این انسان آزاد است که می تواند با خوردن غذاهای سالم و خوشمزه وزن کم کند.کاهش وزن با رژیم و گرسنگی کشیدن ممنوع است.

سوال : افراد چاق چگونه می توانند از کتاب ها و آموزش های سینا شریف زاده استفاده کنند؟

پاسخ : خیلی راحت. در گوگل نام سینا شریف زاده را جستجو کنند یا وارد لینکی که داده ام شوند و در دوره مقدماتی کاهش وزن شرکت کنند.کتاب راز کاهش اشتها ( کنترل مغز گرسنه 1 ) انتخاب خوبی برای کاهش وزن است.

 

http://sinasharifzadeh.com/

دانلود رایگان : دانلود دوره آموزشی 7 قدم تا کاهش وزن

 

 

 

برچسب ها: مصاحبه,با,رکورد,دار,و,استاد,کاهش,وزن,بدون,رژیم,غذایی,ایران,کاهش وزن،لاغری،کنترل ولع،کاهش اشتها،اشتها،ولع خوردن،صحیح خوردن،پرخوری،درمان پرخوری،درمان چاقی،لاغر شدن،کالری،چربی سوزی،پرخوری عصبی،روانشناسی خوردن،روانشناسی لاغری،لاغری با ذهن,

[ يکشنبه 5 اسفند 1397 ] [ 19:45 ] [ کاووسی فر ]

[ ]


صفحه قبل 1 صفحه بعد